• darkblurbg

Hout voor een overkapping nodig? Bij Rondhout Siddeburen bent u aan het juiste adres! Een houten overkapping van geschild rondhout zorgt voor een fantastische manier van buitenleven en geeft een extra dimensie aan elke tuin. Lees hier meer over de mogelijkheden bij Rondhout Siddeburen.

houten bestellen voor overkapping

Houtsoorten voor overkapping 

Wilt u zelf een houten overkapping maken? Bij Rondhout Siddeburen bent u aan het juiste adres voor ronde geschilde stammen die u kunt gebruiken voor een overkapping. U kunt hem precies zo maken zoals u het wilt, en een stuk goedkoper dan een houten overkapping te laten bouwen. Wij verkopen o.a Lariks of Douglas geschilde palen in diverse afmetingen. De houtsoorten die wij aanbieden bestaan uit verschillende duurzaamheidsklassen. Dit heeft invloed op het onderhoud en de levensduur van het hout. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van verschillende houtsoorten passend bij uw houten overkapping.

Advies over uw maatwerk overkapping 

Vrijwel elke overkapping betreft maatwerk. Wij hebben diverse afmetingen geschilde palen en planken van o.a lariks / Douglas op voorraad liggen. Veruit de meeste klanten kunnen we met deze afmetingen direct bedienen. Specifieke afmetingen of grote aantallen kunnen we op bestelling leveren. De overkapping wordt misschien aan uw woning gemonteerd of moet precies op een bestaand terras in uw tuin passen. Wij geven u daarom altijd uitgebreid advies over de houtsoorten én de constructie van uw project.

Voordelen van een houten overkapping

Een houten overkapping van geschild rondhout geeft een warme, maar ook een natuurlijke en unieke uitstraling. Het is een verlenging van uw woning en het geeft hierdoor extra leefruimte. Een plek waar u het hele jaar droog en beschut kunt loungen, bijvoorbeeld met een buitenkeuken. Ook uw tuinmeubelen blijven mooi schoon en droog en ook voor het opbergen van allerlei spullen is zo’n afdak ideaal. Fietsen, grasmaaiers andere bezittingen, een nieuwe plek waar u uw spullen veilig kunt bewaren. Hout is niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam. U heeft vele jaren plezier van uw houten overkapping. Het bied een heerlijke plek waar u kunt genieten van het buitenleven.

Contact met Rondhout Siddeburen 

Voor meer vragen over een houten overkapping kunt u contact opnemen met Rondhout Siddeburen via het telefoonnummer 0654217415 of kunt u een mail sturen naar info@rondhoutsiddeburen.nl.