• darkblurbg

Restauratie bouwmaterialen nodig? Bij Rondhout Siddeburen kunt u terecht voor bouwmaterialen die u kunt gebruiken voor uw restauratie project. Wij zijn van oorsprong een houthandel en sinds 2017 gevestigd in Siddeburen, Groningen.

Restauratie bouwmaterialen voor uw project

Misschien bent u bezig met het opknappen van uw oude boerderij, uw monument of een ander karakteristiek pand en heeft u hiervoor passend bouwmateriaal nodig. Wij verkopen o.a. nieuw geschild rondhout waar vroeger veel gebruik van werd gemaakt. Gebruikt is dit voor uw restauratie vaak moeilijk in de juiste hoeveelheden en afmetingen te verkrijgen en is dit rondhout meestal aangetast door houtworm en andere ongewenste afwijkingen. Nieuw is dit geschilde rondhout in alle afmetingen en aantallen bij ons te verkrijgen. Wij kunnen u hierbij helpen! Bij Rondhout Siddeburen bent u voor restauratie bouwmaterialen - die passen bij de authentieke sfeer van uw project - aan het juiste adres.

Advies over uw restauratieproject

Wij verkopen heel veel hout voor Restauratie projecten. Bekijk hier voorbeelden van dergelijke maatwerk-projecten. De producten die wij leveren voor restauratie zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen voor u op maat geleverd worden. Ook hebben wij vele afmetingen op voorraad liggen. Daarnaast kunnen wij u ook een advies geven over uw project en welke restauratie bouwmaterialen hier het best bij passen.

Restauratie bouwmateriaal voor zakelijk & particulieren

Wij leveren onze producten voor restauratie aan de particuliere- als zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan aannemers, architecten, monumentenwacht of mensen die zelf met hun monumentale woning bezig zijn en in originele staat willen herstellen. Onze klanten komen uit heel Nederland naar ons toe om de mogelijkheden te bespreken en advies te krijgen over de verschillende restauratie bouwmaterialen.

Contact met Rondhout Siddeburen

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste restauratiemateriaal of kijk voor de mogelijkheden op www.rondhoutsiddeburen.nl of bel 06-54217415.